یوسف شعبانی گفت: تعهد اشتغال امسال ۲۰ هزار و ۷۰۶ نفر است و تاکنون ۱۸ هزار شغل ایجاد، در سامانه رصد ثبت و پایش و نظارت بر اشتغال و خدماتی از جمله صدور مجوز تسهیلات و مشاوره انجام شده است.
او گفت: سامانه رصد اشتغال با هدف تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و دستور رییس جمهور برای جلوگیری از انحراف تسهیلات اشتغال و خدماترسانی به متقاضیان و جویندگان کار ایجاد شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با بیان اینکه نظارت بر اشتغال ایجاد شده و صحت سنجی اشتغال ثبت شده در حال اجرا است گفت: از ابتدای امسال تاکنون در پی عملیات میدانی و نظارتهای انجام شده توسط بخش خصوصی ۴۰۰ مورد خروج از کار به دلیل تناقض در مدارک تسهیلات اشتغالزایی ثبت شده است.
شعبانی گفت: رویکرد اصلی دولت مردمی سیزدهم ایجاد اشتغال ثابت و پایدار با هدف افزایش رفاه اجتماعی است و اولویتهای در نظر گرفته شده اشتغال استان به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده و نظارت و پایش انجام میشود.
او گفت: سه مرحله نظارت و صحت سنجی نسبت به مشاغل ایجاد شده در سامانه صورت میگیرد، در مرحله اول از سوی وزارت کار پیامکی برای مراجعه به سامانه استعلام شغلی برای مشاهده داده ثبت شده مجری ارسال میشود و در مرحله دوم تماس و در مرحله سوم نظارت بهصورت حضوری انجام میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: سهمیه اعتبارات هریک از دستگاههای اجرایی و شهرستانی مشخص شده است و شناسایی افراد واجد شرایط و متقاضیان در پرداخت این تسهیلات توسط دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل انجام میشود.
شعبانی گفت: ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات از اعتبارات تکلیفی اشتغال استان همدان از محلهای تبصره ۱۶، تبصره ۱۸ و تفاهم نامه با دستگاههایی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، بنیاد برکت، بنیاد شهید، بسیج سازندگی، پارک علم و فناوری و بنیاد مستضعفان در هشت ماهه امسال به متقاضیان پرداخت شد.
او گفت: هر دستگاهی با توجه به سیاست گذاری ها، ظرفیتها و زیرساختهای استان به رشتههای مورد نیاز استان وام میپردازد و طرحهایی مانند گلخانهها و کشتهای کم آب بر در اولویت پرداخت تسهیلات اشتغال هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: زمان صدور مجوزهای کسبوکار برای تسهیلگری اشتغال در دولت سیزدهم ۱۰ برابر شده است و بیش از ۹۵ درصد مجوزهای مشاغل خانگی بدون ارجاع به کارشناس بهصورت برخط و در لحظه ثبت میشود.
شعبانی گفت: زمان صدور مجوزهای کسبوکار برای تسهیلگری اشتغال در دولت سیزدهم ۱۰ برابر شده است و بیش از ۹۵ درصد مجوزهای مشاغل خانگی بدون ارجاع به کارشناس بهصورت برخط و در لحظه ثبت میشود.
او گفت: سامانه "کار اینجا" https://karinja.iran.liara.run/ برای جستجوی شغل در استان و ایجاد اشتغال هدفمند راه اندازی شده و این امکان فراهم خواهد شد که بدانیم در کدام شهرستان چه تعداد افراد، با چه میزان تحصیلات، تخصص و در چه رشتهای وجود دارند تا در پی مشخص شدن این آمار بتوان صنعت و تولید را با توجه به ظرفیت موجود طراحی، ایجاد و تثبیت کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: متقاضیان کار به این سامانه مراجعه کرده و با درج شغل مد نظر با توجه به مهارت، تخصص، دانش و شرایط خود، شغل موجود با شاخصها به او معرفی میشود.